Covorul fermecat

Covorul fermecat

240.00 lei

Pretul afisat este /buc, inclusiv TVA. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Descriere

Covorul fermecat produs de PROSPORT este reprezentat de o suprafata dintr-un material usor si rezistent copii o folosesc pentru diferite jocuri. De exemplu, acesta este tinut de margini si scuturat de copii pentru a dirija mingile dispuse pe covor sau, fiind in carouri, este folosit asezat pe podea pentru diferite jocuri in grup. Folosit in grup, suprafata de joaca ii face pe copii sa se simta parte a colectivitatii si dezvolta abilitatea de a socializa. In plus, diversele jocuri ce se pot face folosindu-l, dezvolta abilitati cognitive, motrice si proprioceptive.

Caracteristici:

  • dimensiune: 2 m x 2 m
  • realizata din polyester in diverse combinatii de culori, in carouri
  • cu scosa de transport
  • greutate: 2 kg

Covorul fermecat poate fi produs si in alte dimensiuni si culori la solicitarile clientilor.

Va stam la dispozitie si cu parasuta pentru joaca produsa de PROSPORT in diverse dimensiuni.

 

The Magic carpet produced by PROSPORT is represented by a surface made of a light and resistant material, children use it for different games. For example, it is held by the edges and shaken by children to direct the balls arranged on the carpet Or, being checkered, it is used sitting on the floor for various group games. Used in groups, the playground makes children feel part of the community and develops the ability to socialize. In addition, the various games that can be made using it, develop cognitive, motor and proprioceptive skills.

Characteristics:

  • size: 2 m x 2 m
  • made of polyester in various color combinations, checkered
  • with transport bag

The Magic carpet can also be produced in other sizes and colors at the clients’ requests.

Informații suplimentare

Greutate 2 kg
You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link