Placheta CR210

161,00 lei181,00 lei

Placheta CR210 este disponibila in 3 marimi. Selectati varianta dorita si vi se afiseaza pretul/buc , inclusiv TVA. Pretul plachetei NU include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul. Pretul NU include cheltuieli de transport. Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

Golește
Vezi coșul

Descriere

Placheta CR210 este realizata din cristal . Placheta U612 poate fi personalizata prin gravura cu laser. Acest model este idela pentru aplicarea de logo-uri in partea superioara. Placheta este livrata cu cutie de prezentare. Placheta personalizata dispusa in cutie de prezentare reprezinta un premiu potrivit pentru evenimente sportive, culturale, corporate, premieri de orice fel. Aceasta este un articol de premiere elegant, usor de pastrat si prezentat.

Placheta CR210 este disponibila in urmatoarele variante:

  • A – inaltime: 21 cm
  • B – inaltime: 19 cm
  • C –  inaltime: 17 cm

Placheta este o recunoastere a eforturilor depuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordata (sport, arta, cultura etc), placheta trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un placheta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care placheta a fost primita si bucuria momentului.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
varianta

, , ,

has been added to your cart:
Checkout