Plasa protectie sala verde

NOU

Plasa protectie sala verde

16.00 lei

Plasa de protectie sala verde este realizata la dimensiunea solicitata de client. Pretul afisat este/metru patrat, inclusiv TVA. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Descriere

Plasa protectie sala verde produsa de PROSPORT se realizeaza mecanic la marimea solicitata de client. Aceasta este necesara pentru stoparea mingilor, pentru divizarea salilor si chiar pentru protejarea jucatorilor de public. Plasa protectie sala verde este realizata pentru a fi folosita in sala, pentru imprejmuirea terenurilor de fotbal, handbal, baschet, rugby, tenis, volei. Pentru afara, va recomandam plasa protectie pentru exterior.

Caracteristici:

  • realizate mecanic din fir PP impletit de 5 mm grosime
  • culoarea verde
  • ochi de 10 cm x 10 cm

Va stam la dispozitie suplimentar cu console pentru plase de protectie si sistem de culisare si pliare laterala sau verticala a acestora. De asemenea va stam la dispozitie cu serviciul de montare al plaselor ce nu este inclus in pretul general.

 

The green protective net for sport halls produced by PROSPORT is made mechanically to the size requested by the client. This is necessary to stop the balls, to divide the halls and even to protect the players from the public. The green protective net for sport halls is made to be used in the hall, for fencing the football, handball, basketball, rugby, tennis, volleyball courts. For the outside, we recommend the protective net for the outdoors.

Characteristics:

  • mechanically made of 5 mm thick braided polypropylene cord
  • green color
  • 10 cm x 10 cm mesh
You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link