Livrare

Produsele comandate la Prosport ajung la dumneavoastra prin firme de curierat rapid.

Pentru livrarea comenzilor Prosport colaboreaza cu Fan Courier, dar daca ne solicitati, anuntam orice alta firma de curierat sa ridice coletul pregatit pentru dumneavoastra. In cazul firmelor de curierat rapid, coletele ajung in 1-2 zile in orice localitate din Romania si sunt livrate la adresa mentionata de dumneavoastra.

Cheltuielile de transport nu sunt incluse in pretul produselor. 

In cazul in care plasati comanda pe site, selectati modalitatea de livrare dorita si introduceti corect datele pentru livrare, aplicatia va calcula costurile de livarare. In cazul in care trimiteti comanda direct pe mailul nostru prosportoradea@gmail.com, va calculam noi cheltuielile de transport si vi le comunicam.

La primirea comenzii
În momentul în care primiti/ridicati coletul de la curier, vă rugăm să verificaţi integritatea acestuia. In situaţia în care observaţi că ambalajul este deteriorat sau suspectaţi faptul că a fost desfăcut, atunci vă rugăm să deschideti coletul în prezenţa curierului pentru a verifica conţinutul.

Orice probleme legate de integritatea coletului (colet spart, banda adezivă personalizată ruptă şi înlocuită, etc), ori de conţinutul coletului (produse lipsă, deteriorate, etc) va trebui să le mentionati imediat in procesul verbal de predare/primire al curierului şi în prezenţa acestuia, In caz contrar societatea noastră nu isi poate asuma responsabilitatea pentru integritatea produselor sau conţinutul coletului si nici nu poate demara procedurile legale necesare între societatea noastră şi firma de curierat.