Despre Noi

From1994To1996

PROSPORT si-a demarat activitatea de comercializare de instalatii, accesorii si echipament sportiv pentru toate disciplinele sportive.
Am avut un start timid prin vanzarea de mingi si vestimentatii pentru fotbal din import. Treptat, gama de produse s-a imbogatit, odata cu cererea pietei.

From1996To1999

Am deschis un nou capitol: productia de trofee, cupe, plachete etc. Acestea sunt personalizate in functie de evenimentul organizat si pentru a corespunde cererilor clientilor.

From1999To2011

Firma si-a diversificat profilul prin lansarea activitatii de productie, fapt care a permis si diversificarea gamei de produse. Am inceput cu prelucrarea lemnului si deci cu productia de spaliere, lazi de gimnastica, banci, panouri de baschet etc. Acestora li s-au adaugat prelucrarea metalului, pielii, buretelui, firelor si materialelor textile etc.

From2011ToPrezent

PROSPORT a lansat o linie inedita de trofee si plachete realizate din lemn masiv. “Wood Line by PROSPORT” se imbogateste lunar cu produse noi.

În prezent, PROSPORT ofera peste 500 de articole pentru toate disciplinele sportive, 70% dintre acestea fiind produse de noi. Datorita dinamicii evolutiei domeniului sportiv, incercam sa tinem pasul, sa inovam si  sa imbunatatim produsele noastre in mod continuu.