Panglica pentru medalie

Panglica pentru medalie

2,00 lei

Panglica pentru medalie este disponibila in diverse combinatii de culori. Pretul afisat este /buc.

Vezi coșul

Descriere

Panglica pentru medalie completeaza medalia si ofera inca o modalitate in plus de o face specifica evenimentului la care aceasta este acordata.

  • realizata din material textil in diverse culori sau combinatii de culori
  • dimensiuni: 20mm latime/800mm lungime
  • cu element metalic pentru prinderea medaliei

Panglica este inclusa in pretul medaliei. Daca nu aveti alte preferinte, panglica tricolor este atasata medaliilor. In caz contrar, va rugam sa specificati preferinta pentru alt tip de panglica pentru medalie.

Medalia este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care aceasta este acordata (sport, arta, cultura etc), medalia trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un aceasta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile, panglicile de medalie ne vor aminti ocazia cu care aceasta a fost primita si bucuria momentului. Pentru a nu fi uitate intr-un sertar, va recomandam plachetele suport medalie ce va ajuta la expunerea,la prezentarea acestora.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2019 Prosport Trophy si Wood Line .

 

has been added to your cart:
Checkout