Medalii si cutii

Medalii si cutii  se refera la o categorie ieftina si de impact de articole utilizate pentru premierea performantelor de orice fel. PROSPORT va ofera o gama bogata de medalii si cutii pentru expunerea usoara a acestora. Gasiti in aceasta categorie si alte modalitati de prezentare a medaliilor castigate, cum sunt plachetele suport medalie.  In general, medaliile sunt universale putand fi personalizate in functie de eveniment atat pe fata, cat si pe reversul medaliei.  In oferta noastra gasiti si medalii turnate special pentru diverse sporturi sau evenimente, acestea putand fi personalizate suplimentar pe spatele medaliei.

Medaliile sunt simboluri ale victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care sunt acordate (sport, arta, cultura etc), acestea trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca acestea sa fie personalizate. Simbolurile, inscriptiile, panglicile tricolore ne vor aminti ocazia cu care medaliile au fost primite si bucuria momentului.

You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link