Gimnastica

Gimnastica
GIMNASTICA este numele categoriei de produse dedicate acestui sport. Produsele pentru gimnastica realizate de PROSPORT sunt destinate sportului scolar, antrenamentului, dar si competitiilor. Gasiti in aceasta categorie si produse specifice pentru gimnastica titmica si pentru balet.  

In aceasta categorie veti gasi dotari si accesorii specifice precum suprafete de aterizare, saltele si covoare, spaliere, lazi , banci, capre pentru sarituri, dar si paralele si bari pentru competitii etc. Pentru balet gasiti bari si console pentru sustinerea acestora. Veti gasi de asemenea si instrumentele necesare pregatirii performantelor in acest sport: mingi medicinale, discuri de echilibru, corzi si benzi elastice. De asemenea, in aceasta categorie gasiti si intrumente necesare antrenorilor 

You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link