Culturism, haltere

CULTURISM, HALTERE  este numele categoriei de produse dedicate acestor sporturi. Produsele de culturism, haltere realizate de PROSPORT sunt destinate antrenamentului, dar si competitiilor. De asemenea exista produse si pentru amatori , pentru cei care isi amenajeaza pentru antrenament un colt disponibil al casei. 

In aceasta categorie veti gasi dotari si accesorii specifice precum podium elastic pentru haltere, aparate pentru diversele grupe musculare, dar si aparate multifunctionale, bari si diferite variante de greutati etc. Veti gasi de asemenea si instrumentele necesare pregatirii performantelor in acest sport:  mingi medicinale, corzi si benzi elastice, ciocane de antrenament.  De asemenea, in aceasta categorie gasiti si intrumente necesare antrenorilor precum cronometre, pulsmetru  si pe cele necesare relaxarii muschilor suprasolicitati precum cilindrii de masaj.

You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link