Cupe & trofee

Cupe & trofee se refera la o categorie vasta si diversa de articole utilizate pentru premierea performantelor de orice fel. PROSPORT va ofera o gama bogata de cupe & trofee. Acestea sunt fie universale, putand fi acordate in orice domeniu, cat si specifice pentru difersele sporturi, domenii de cultura etc. Acestea sunt realizate din diferite materiale sau combinatii  spectaculoase ale acestora: plastic eloxat, rasini sintetice, lemn, metal.

Cupe & trofee sunt simboluri ale victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care sunt acordate (sport, arta, cultura etc), acestea trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca acestea sa fie personalizate. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care trofeul a fost primit si bucuria momentului.

You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link