FOTBAL este numele categoriei de produse dedicate acestui sport. Produsele de fotbal realizate de PROSPORT sunt destinate sportului scolar, antrenamentului, dar si competitiilor. De asemenea exista produse si pentru amatori si pentru copii mici ce se obisnuiesc cu manuitul mingii. 

In aceasta categorie veti gasi dotari si accesorii specifice precum porti, plase, precum si echipamente pentru intretinerea terenului de joc realizate de PROSPORT , mingi pentru diversele niveluri de joc, protectii pentru jucatori, echipamente de joc etc. Veti gasi de asemenea si instrumentele necesare pregatirii performantelor in acest sport: zid cu manechine, arcuri pentru pase, scari de viteza, sanii de antrenament,  jaloane, mingi medicinale,discuri si planuri pentru echilibru, corzi si benzi elastice. De asemenea, in aceasta categorie gasiti si intrumente necesare antrenorilor precum cronometre, pulsmetru , tabele de joc si pe cele necesare relaxarii muschilor suprasolicitati precum cilindrii de masaj.

You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link