Poarta handbal fixare pe perete

Poarta handbal fixare pe perete

809,00 lei

Poarta handbal fixare pe perete este cea mai buna solutie pentru spatii mici de joc. Aceasta se fixeaza direct pe perete, montajul facandu-se cu dibluri adaptate peretelui/suprafetei pe care se aplica. Pretul afisat este/buc, inclusiv TVA. Pretul NU include cheltuieli de transport. Gasiti mai jos detalii tehnice amanuntite.

Vezi coșul

Descriere

Poarta handbal fixare pe perete produsa de PROSPORT este recomandata pentru sport scolar, antrenament si joc de agrement. Poarta 3m x 2 m este conceputa pentru joc de handbal, dar si fotbal in sala (indoor). Poarta handbal fixare pe perete este cea mai buna solutie pentru spatii mici de joc. Aceasta se fixeaza direct pe perete, montajul facandu-se cu dibluri adaptate peretelui/suprafetei pe care se aplica. In plus, poarta este stabila datorita combinatiei de lemn cu metal. Poarta este compatibila cu oricare din plasele si mantiile produse de PROSPORT.

Caracteristici:

  • cadru portii realizat din lemn stratificat
  • barele pentru sustinerea plasei realizate din metal
  • dimensiuni : 3 m x 2 m; adancime adaptata spatiului disponibil
  • disponibila in 4 variante standard de culori: Rosu/alb; Negru/alb ; Albastru/alb ; Verde/ alb

Articolul include 1 poarta (fara plasa). Va rugam sa specificati, in comanda, distanta de la perete solicitata.

The wall-mounted handball goal produced by PROSPORT is recommended for school sports, training and leisure games. The 3m x 2 m goal is designed for handball, but also indoor soccer. The wall-mounted handball goal is the best solution for small playing spaces. It is fixed directly on the wall with dowels adapted to the wall / surface on which it is applied. In addition, the goal is stable due to the combination of wood and metal. The gate is compatible with any of the nets and stopping nets produced by PROSPORT.

Characteristics:

  • frame made of laminated wood
  • bars for supporting the net made of metal
  • dimensions: 3 m x 2 m;
  • depth adapted to the available space
  • available in 4 standard color variants: Red / white; Black / white; Blue / white; Green / white

The item includes 1 gate (without net).

Informații suplimentare

Greutate 42 kg
has been added to your cart:
Checkout