Wood Line este linia proprie firmei PROSPORT de articole pentru premierea performantelor de orice fel. Articolele Wood Line sunt realizate din lemn masiv si lacuite in diverse culori pentru a pastra vizibila fibra lemnului. In aceasta categorie gasiti trofee, plachete, cutii de medalii si plachete. Wood Line include trofee si plachete create special pentru diverse sporturi, dar si categoria de produse ce pot fi folosite pentru orice domeniu sportiv, cultural etc. 

Trofeele  sunt simboluri ale victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care sunt acordate (sport, arta, cultura etc), acestea trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca aceste sa fie personalizate. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care trofeul a fost primit si bucuria momentului.

You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link