Placheta PL2

31.00 lei

Placheta PL2 este produsa de PROSPORT in 2 marimi. Selectati marimea dorita si vi se afiseaza pretul /buc, inclusiv TVA. Pretul plachetei nu include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul.Pretul nu include cheltuieli de transport.

Golește

Descriere

Placheta PL2 este un premiu universal ce poate fi acordat la orice eveniment cultural, sportiv, etc.

Caracteristici:

  • realizata din lemn masiv, lacuit  in diverse variante de culori
  • cu suport
  • disponibila in urmatoarele dimensiuni standard:
    • A: 25,5 cm x 10,5 cm/17,5 cm x 12,5 cm
    • B: 21 cm x 10,5 cm/12,5 cm x 17,5 cm

Daca aveti preferinte de culoare, va rugam sa le specificati in comanda. Gasiti aici, paleta de culori disponibila:

paleta_completa_coduri

Placheta PL2 poate fi personalizata prin aplicarea unei placi personalizabile si a unei figurine destinata sportului sau evenimentului organizat.

Placheta este o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordata (sport, arta, cultura etc), placheta trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un placheta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care placheta a fost primita si bucuria momentului.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2017 Prosport Trophy si  Wood Line.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
varianta

,

You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link