Mapa diploma A4

55,00 lei

Mapa diploma A4 este produsa in 3 versiuni de culoare. Selectati culoarea dorita si vi se afiseaza pretul/buc, inclusiv TVA. Pretul nu include cheltuieli de transport. Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

 

Golește
Vezi coșul

Descriere

Mapa diploma A4 este o modalitate eleganta de a prezenta si a pastra diplome. Aceasta este creata special pentru diplome marime A4. Mapa diploma A4 este disponibila in culorile albastru, rosu, verde.

Caracteristici:

  • pentru diploma format A4
  • cu colturi metalice
  • disponibila in culorile: albastru, rosu, verde

Trofeul  este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordat (sport, arta, cultura etc), trofeul trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un trofeul sa fie personalizat. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care trofeul a fost primit si bucuria momentului.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2019 Prosport Trophy si Wood Line .

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
culoare

albastru, rosu, verde

has been added to your cart:
Checkout