Insigna

Pretul afisat este /buc. Pretul include si TVA. Nu include personalizarea.

În prezent, acest produs nu este în stoc și este indisponibil.

Descriere

Insigna se refera la suportul de diverse forme ce poate fi personalizat si aplicat pe diverse articole de verstimentatie. Insigna personalizata poate fi acordat la orice eveniment sportiv, cultural, educativ ca o amintire a participarii la acesta, poate fi acordata voluntarilor ce au ajutat la organizare in semn de multumire etc. Insigna personalizata cu sigla/logo-ul unei institurii, corporatii, asociatii arata apartenenta la aceasta.  Insigna se personalizeaza prin aplicarea de simboluri/logo si prin transfer termic

Disponibila in diverse versiuni:

  • J-D18A : insigna rotunda cu diametru de 18mm, sistem de prindere prin insurubare
  • J-D26A : insigna rotunda cu diametru de 26mm, sistem de prindere prin insurubare
  • J-2115E: insigna dreptunghiulara 21 x15mm, sistem de prindere cu ac
  • J-D18E : insigna rotunda cu diametru de 18mm, sistem de prindere cu ac
  • J-K09 : insigna rotunda cu diametru de 25mm, sistem de prindere cu ac

Insigna poate fi acordata/pastrata in cutie de prezentare.

Medalia este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care aceasta este acordata (sport, arta, cultura etc), medalia trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un aceasta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile, panglicile de medalie ne vor aminti ocazia cu care aceasta a fost primita si bucuria momentului. Pentru a nu fi uitate intr-un sertar, va recomandam plachetele suport medalie ce va ajuta la expunerea, la prezentarea acestora.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2019 Prosport Trophy si Wood Line .

Informații suplimentare

varianta

J-D18A, J-D26A, J-2115E, J-D18E, J-K09

Ai adaugat un produs in coș:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link