Transfer termic

15.00 lei25.00 lei

Preturile se refera la cele 4 marimi clasice de placi personalizabile. Selectati marimea dorita si vi se afiseaza pretul /bucata.

Golește

Descriere

Transfer termic este serviciul oferit de PROSPORT prin care cupele, trofeele, plachetele, medaliile sunt personalizate cu designul solicitat de client. Designul poate contine logo-uri, imagini, text, etc. Designul realizat prin transfer termic este color si poate avea dimensiuni ce se incadreaza maxim in formatul A4.

Prin transfer termic se pot personaliza:

  • simboluri metalice pentru medalii
  • simboluri metalice pentru cupe
  • etichete cupe
  • placi personalizabile metalice pentru cutii si pentru unele modele de plachete lemn/sticla

Trofeele, plachetele, medaliile sunt recunoasteri ale eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acestea sunt acordate (sport, arta, cultura etc), ele trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca acestea sa fie personalizate. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care acestea au fost primite si bucuria momentului.

Personalizare prin transfer termic este o varianta de impact, designurile putand fi foarte spectaculoase.

Preturile sunt calculate in functie de marimea placii personalizabile:

  • 8.5x13cm – 15lei/buc
  • 12x16cm – 15lei/buc
  • 13x18cm – 20lei/buc
  • 15x20cm – 25lei/buc

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2019 Prosport Trophy si Wood Line

Informații suplimentare

dimensiuni

8.5x13cm, 12x16cm, 13x18cm, 15x20cm

Ai adaugat un produs in coș:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link