Placa personalizabila G81

Placa personalizabila G81

14,00 lei34,00 lei

Placa personalizabila G81 este disponibila in 4 marimi. Selectati marimea dorita si vi se afiseaza pretul/buc , inclusiv TVA. Pretul NU include serviciul de personalizare. Pretul NU include cheltuieli de transport. Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

Golește
Vezi coșul

Descriere

Placa personalizabila G81 completeaza diverse modele de plachete de lemn, plastic, sticla sau cristal, dar si cutii-plachete sau mape. De asemenea, aceasta este utilizata in constructia diverselor modele de trofee de lemn sau plastic eloxat. Placa personalizabila G81 se personalizeaza cu textul/designul cerut de clienti prin gravura mecanica  si prin transfer termic.

Placa este disponibila in urmatoarele variante:

  • G81-1 – dimensiuni: 15 x 10 cm
  • G81-3 – dimensiuni: 18 x 13 cm
  • G81-4 – dimensiuni: 20 x 15 cm
  • G81-5 – dimensiuni: 23 x 18 cm

Placa G81 are culoarea aurie.

Placheta este o recunoastere a eforturilor depuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordata (sport, arta, cultura etc), placheta trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un placheta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care placheta a fost primita si bucuria momentului.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

Greutate 0,03 kg
varianta

, , , ,

has been added to your cart:
Checkout