Cutie pentru insigna D51

Cutie pentru insigna D51

8.00 lei

Pretul afisat este /buc, inclusiv TVA. Pretul nu include serviciile de personalizare.

Descriere

Aceasta cutie pentru insigna D51 este folosita pentru expunerea si pastrarea insignei. Este o modalitate eleganta de a oferi insigna drept cadou.

  • carcasa imbracata in velur albastru
  • captuseala interioara din velur albastru
  • dimensiuni: 38 x 45mm

Aceasta cutie pentru insigna D51 poate fi personalizata prin aplicarea unei etichete/simbol/logo pe carcasa.

Medalia este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care aceasta este acordata (sport, arta, cultura etc), medalia trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un aceasta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile, panglicile de medalie ne vor aminti ocazia cu care aceasta a fost primita si bucuria momentului. Pentru a nu fi uitate intr-un sertar, va recomandam plachetele suport medalie ce va ajuta la expunerea,la prezentarea acestora.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2019 Prosport Trophy si Wood Line .

Informații suplimentare

Greutate 0.2 kg
Ai adaugat un produs in coș:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link