Cutie pentru insigna D51

14,00 lei

Pretul afisat este /buc, inclusiv TVA. Pretul NU include serviciile de personalizare. Cheltuielile de transport NU sunt incluse in pret.

Descriere

Aceasta cutie pentru insigna D51 este folosita pentru expunerea si pastrarea insignei. Este o modalitate eleganta de a oferi insigna drept cadou.

  • carcasa imbracata in velur albastru
  • captuseala interioara din velur albastru
  • dimensiuni: 38 mm x 45 mm

Aceasta cutie pentru insigna D51 poate fi personalizata prin aplicarea unei etichete/simbol/logo pe carcasa.

Medalia este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care aceasta este acordata (sport, arta, cultura etc), medalia trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un aceasta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile, panglicile de medalie ne vor aminti ocazia cu care aceasta a fost primita si bucuria momentului. Pentru a nu fi uitate intr-un sertar, va recomandam plachetele suport medalie ce va ajuta la expunerea,la prezentarea acestora.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2019 Prosport Trophy si Wood Line .

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

Greutate 0,2 kg