Simbol metalic

0,50 lei1,00 lei

Simbolul metalic este disponibil in 2 marimi. Selectati versiunea dorita si vi se afiseaza pretul /buc. Pretul include si TVA. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Golește

Descriere

Acest simbol metalic se aplica pe medalii sau pe anumite modele de cupe, trofee si plachete pentru a le personaliza in functie de sport sau de evenimentul organizat. Simbolul metalic este inclus in pretul medaliilor. Cand este aplicat cupelor trofeelor, pretul simbolului metalic se adauga plachetelor acestora.

Simbol metalic este disponibil in 2 variante standard de marime:

 •  diametru: 25 mm
 •  diametru: 50 mm

Produsul poate fi comandat: 

   • on-line, adaugand in “cosul de cumparaturi”
   • prin email la adresa: prosportoradea@gmail.com
   • pe SICAP la id: PROSPORT S.R.L

Medalia este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care aceasta este acordata (sport, arta, cultura etc), medalia trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un aceasta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile, panglicile de medalie ne vor aminti ocazia cu care aceasta a fost primita si bucuria momentului. Pentru a nu fi uitate intr-un sertar, va recomandam plachetele suport medalie sau cutiile de medalie ce va ajuta la expunerea, la prezentarea acestora

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2019 Prosport Trophy si Wood Line .

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
diametru

25mm, 50mm