Simbol metalic

0.50 lei1.00 lei

Simbolul metalic este disponibil in 2 marimi. Selectati versiunea dorita si vi se afiseaza pretul /buc. Pretul include si TVA.

Golește

Descriere

Acest simbol metalic se aplica pe medalii sau pe anumite modele de cupe, trofee si plachete pentru a le personaliza in functie de sport sau de evenimentul organizat. Simbolul metalic este inclus in pretul medaliilor. Cand este aplicat cupelor trofeelor, pretul simbolului metalic se adauga plachetelor acestora.

Simbolul metalic este disponibil in 2 variante standard de marime:

  •  diametru: 25mm
  •  diametru: 50mm

Medalia este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care aceasta este acordata (sport, arta, cultura etc), medalia trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un aceasta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile, panglicile de medalie ne vor aminti ocazia cu care aceasta a fost primita si bucuria momentului. Pentru a nu fi uitate intr-un sertar, va recomandam plachetele suport medalie ce va ajuta la expunerea,la prezentarea acestora.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2019 Prosport Trophy si Wood Line .

Informații suplimentare

diametru

25mm, 50mm

You've just added this product to the cart: