Placheta PL37 Romania

Placheta PL37 Romania

63,00 lei

Pretul afisat este /buc. Pretul plachetei nu include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul. Pretul nu include cheltuieli de transport. Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

Vezi coșul

Descriere

Placheta PL37  este harta Romanie fiind astfel un cadou potrivit evenimentelor internationale organizate in Romania sau la care participa delegatiile romanesti, etc.

Caracteristici:

  • sistem de prindere pe perete
  • dimensiuni: 27 cm x 19 cm. Daca sunteti interesati de acest produs in alta varianta de marime, va rugam sa ne contactati.
  • realizata din lemn masiv, lacuit in diverse variante de culori

Daca aveti preferinte de culoare, va rugam sa le specificati in comanda. Gasiti aici, paleta de culori disponibila:

paleta_completa_coduri

Placheta PL37  poate fi personalizata prin aplicarea unei placi personalizabile .

Placheta este o recunoastere a eforturilor depuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordata (sport, arta, cultura etc), placheta trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un placheta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care placheta a fost primita si bucuria momentului.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

 

Informații suplimentare

Greutate 0,7 kg
has been added to your cart:
Checkout