Gravura mecanica

Descriere

Gravura mecanica este serviciul oferit de PROSPORT prin care pot fi personalizate cupele, trofeele, plachetele, medaliile etc cu designul solicitat de client. Designul poate contine logo-uri, text, toate acestea fiind gravate pe suportul ales. Designul realizat cu laser este monocrom.

Prin gravura mecanica se pot realiza:

  • etichete cupe
  • etichete plachete lemn dupa conturul lor: orice dimensiune si contur pana in 250x305mm
  • etichete plachete sticla dupa conturul lor; orice dimensiune si contur pana in 250x305mm
  • placi personalizabile metalice (colorate)  pentru cutii si plachete lemn

Trofeele, plachetele, medaliile sunt recunoasteri ale eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acestea sunt acordate (sport, arta, cultura etc), ele trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca acestea sa fie personalizate. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care acestea au fost primite si bucuria momentului.

Gravura mecanica este o varianta clasica, designurile putand fi deosebit de elegante. In plus, procedura nu se degradeaza in timp.

Pentru personalizare prin gravura mecanica:

  • pret pentru text mai scurt de 100 de caractere: 0.4lei/caracter
  • pret pentru text mai lung de 100 de caractere: 0.3lei/caracter
  • pret logo, incepand de la 10lei

In cazul logo-urilor sau design-urilor complexe, va rugam sa le trimiteti pentru a va face o calculatie exacta.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2017 Prosport Trophy si  Wood Line .

Ai adaugat un produs in coș:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link