Descriere

Spalier metalic este un echipament de antrenament deosebit de versatil, dand posibilitatea de a realiza o multitudine de exercitii pentru dezvoltarea fortei, mobilitatii, rezistentei.Statia de antrenament este recomandata pentru spatiile de antrenament amenajate in parcuri, la hoteluluri si pensiuni, in exteriorul salilor de sport pentru a beneficia de antrenament in aer liber, dar si in curtile personale. Desi deosebit de simplu ca si constructie, spalierul oferă posibilitatea realizarii unei palete foarte largi de exercitii, garantand un antrenament complex.  Acest spalier pentru gimnastica metalic produs de PROSPORT este realizat special pentru exterior, fiind o constructie stabila si robusta din otel zincat. Statia de lucru include 4 posturi de lucru, permitand antrenamentul a 4 persoane in acelasi timp. Spalierul se monteaza prin betonare.

Caracteristici:

  • realizat conform EN 12346
  • constructie stabila si robusta din otel zincat cu 4 posturi de lucru
  • stalpii laterali din otel zincat
  • sipci rotunde din otel zincat
  • dimensiuni:  250 x 100cm (+50cm betonabil)
  • greutate: 131 kg
  • montaj prin betonare

La cantitati mari, spalierul poate fi realizat si in alte dimensiuni. Pentru detalii, va rugam sa ne contactati.

Spalierul produs de PROSPORT poate fi folosit in combinatie cu alte echipamente, acest lucru permitand realizarea unei game sporite de  exercitii. Puteti atasa bari de tractiune, bari de flotari, bari combinate, banca de gimnastica, plan inclinat, sac de box, makiwara , roata pentru umeri, topogan etc.

Videourile de mai jos prezinta variante de exercitii la spalier:

 

Informații suplimentare

marime

200x62cm, 230x72cm, 275x87cm, 260x 80cm

You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link