Portic franghii de catarat

Pretul afisat este/buc si include TVA. Pretul nu include si franghiile de catarat.

Descriere

Portic franghii de catarat realizat de PROSPORT este un suport stabil si rezistent construit pentru a gazdui trei franghii de catarat.  Statia de antrenament este recomandata pentru spatiile de antrenament amenajate in parcuri, la hoteluluri si pensiuni, in exteriorul salilor de sport pentru a beneficia de antrenament in aer liber, dar si in curtile personale. Acesta face posibil realizarea antrenamentul mai multor persoane in acelasi timp, circuitelor de forta in echipe etc.  Porticul poate fi construit pentru inaltimea de maxim 5m. Acesta este destinat special pentru afara (outdoor) fiind realizat din otel zincat. Montajul se face prin betonarea bazei stalpilor de sustinere.

Caracteristici:

  • constructie din otel zincat
  • cu 3 posturi
  • inaltime 5m deasupra solului
  • montaj prin betonare

Acest portic franghii de catarat poate fi solicitat si pentru inaltimi mai mici de 5m. Va rugam sa solicitati preturi.

Pretul nu include franghiile de catarat, acestea fiind adaptate la inaltimea porticului ales.

Va oferim si alte instalatii pentru sport pentru exterior: spalier metalic,  scara orizontalastatie flotari la paralelestatie pliometricaparalele mers in sprijin.

 

You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link