Portic franghii de catarat

1,960.00 lei

Pretul afisat este/buc si include TVA. Pretul nu include si franghiile de catarat. Cheltuileile de transport nu sunt incluse in pret.

Descriere

Portic franghii de catarat realizat de PROSPORT este un suport stabil si rezistent construit pentru a gazdui trei franghii de catarat.  Statia de antrenament este recomandata pentru spatiile de antrenament amenajate in parcuri, la hoteluluri si pensiuni, in exteriorul salilor de sport pentru a beneficia de antrenament in aer liber, dar si in curtile personale. Acesta face posibil realizarea antrenamentul mai multor persoane in acelasi timp, circuitelor de forta in echipe etc.  Porticul poate fi construit pentru inaltimea de maxim 5 m. Acesta este destinat special pentru afara (outdoor) fiind realizat din otel zincat. Montajul se face prin betonarea bazei stalpilor de sustinere.

Caracteristici:

  • constructie din otel zincat
  • cu 3 posturi
  • inaltime 5 m deasupra solului
  • montaj prin betonare

Acest portic franghii de catarat poate fi solicitat si pentru inaltimi mai mici de 5m. Va rugam sa solicitati preturi.

Pretul nu include franghiile de catarat, acestea fiind adaptate la inaltimea porticului ales.

Va oferim si alte instalatii pentru sport pentru exterior: spalier metalic,  scara orizontalastatie flotari la paralelestatie pliometricaparalele mers in sprijin.

The stand for climbing ropes made by PROSPORT is a stable and durable support built to accommodate three climbing ropes. The training station is recommended for training spaces arranged in parks, hotels and guesthouses, outside the gyms to benefit from outdoor training, but also in personal yards. It makes it possible to train several people at the same time, power circuits in teams, etc. The stand can be built for a maximum height of 5m. It is specially designed for outdoor being made of galvanized steel. It is fixed in the ground by concreting the base of the support pillars.

  • Characteristics:
  • galvanized steel construction
  • for 3 climbing ropes
  • height 5 m above the ground
  • mounting by concreting

The price does not include climbing ropes, these being adapted to the height of the stand.

Ai adaugat un produs in coș:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link