Descriere

Scara orizontala este produsa de PROSPORT special pentru afara (outdoors). Statia de antrenament este recomandata pentru spatiile de antrenament amenajate in parcuri, la hoteluluri si pensiuni, in exteriorul salilor de sport pentru a beneficia de antrenament in aer liber, dar si in curtile personale. Aceasta este o constructie stabila si robusta din otel zincat ce permite realizarea unui antrenament complex. Scara orizontala este prevazuta cu diferite variante de prize: inele, prize de catarat, bete, franghii fiind astfel perfecta in antrenamentul sporturilor ce presupun o priza puternica: judo, lupte, MMA, escalada etc. Montajul s eface in mod obligatoriu prin betonare.

Caracteristici:

  • realizat din otel zincat
  • cu diferite versiuni de priza: inele, prize de catarat, bete, franghii
  • montaj prin betonare

Va oferim si alte instalatii pentru sport pentru exterior: spalier metalic, paralele inaltestatie flotari la paralelestatie pliometricaparalele mers in sprijin si portic pentru franghii de catarat.

In videourile de mai jos putei vedea produsul nostru:

 

Ai adaugat un produs in coș:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link