Descriere

Paralele mers in sprijin sunt realizate de PROSPORT special pentru exterior (outdor). Statia de antrenament este recomandata pentru spatiile de antrenament amenajate in parcuri, la hoteluluri si pensiuni, in exteriorul salilor de sport pentru a beneficia de antrenament in aer liber, dar si in curtile personale. Dupa cum ii spune si denumirea, aceaste paralele mers in sprijin permit mersul in sprijin, dar si un set numeros de alte exercitii de forta, indemanare etc. Montajul se face in mod obligatoriu prin betonare.

Caracteristici:

  • constructie din otel zincat
  • pentru exterior
  • montaj prin betonare

Va oferim si alte instalatii pentru sport pentru exterior: spalier metalic,  scara orizontalastatie flotari la paralelestatie pliometricaparalele inalte si portic pentru franghii de catarat.

 

The parallel bars are made by PROSPORT especially for outdor. The training station is recommended for training spaces arranged in parks, hotels and guesthouses, outside the gyms to benefit from outdoor training, but also in personal yards. The parallel bars are made to allow walking on hands, but also a large set of other strength exercises, agility, etc. The equipment must be mounted in the ground by concreting.

Characteristics:

  • galvanized steel construction
  • for outdoor
  • mounting by concreting
Ai adaugat un produs in coș:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link