Coarda de sarit cu rulment

20.00 lei

Pretul afisat este /buc, inclusiv TVA. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Descriere

Coarda de sarit cu rulment este un instrument clasic folosit pentru pregatire fizica in diverse discipline sportive, pentru sport scolar, fitness, crossfit, dar si pentru agrement. Sariturile cu coarda sunt un exercitiu distractiv, dar eficient in acelasi timp pentru dezvoltarea vitezei, rezistentei, coordonarii, pliometriei. Avand in vedere ca ocupa putin spatiu si nu este nici grea, poate fi cu usurinta folosita si in deplasari pentru realizarea unui antrenament complex si intens.

Coarda are o priza foarte buna si comoda datorita manerelor buretate. Coarda de sarit cu rulment poate genera o frecventa mare de sarituri datorita greutatii oprime a snurului si datorita rulmentului cu care este echipata. Versiunea de coarda cu rulment poate fi folosita astfel pentru antrenamente intense, comparata cu coarda clasica ce este ideala pentru incepatori, copii, pentru faza de invatare.

Caracteristici:

  • marca ROBUST
  • coarda din plastic de greutate oprima
  • manere comode buretate
  • echipata cu rulment precis cu bila
  • lungime standard: 2,7m

Informații suplimentare

Greutate 0.3 kg
You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link