Flotor pentru inot

23.00 lei

Flotorul este realizat din polietilena rezistenta, in diverse combinatii de culori. Pretul afisat /buc, inclusiv TVA. Pretul nu include cheltuieli de transport. Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

Vezi coșul

Descriere

Flotor pentru inot este un echipament necesar pentru invatarea si perfectionarea tehnicii bratelor la inot. Acest accesoriu este folosit si pentru dezvoltarea fortei trenului superior si bratelor in timpul antrenamentului de natatie. Acest flotor pentru inot se plaseaza intre picioare, sustinand inotatorul incepator in fazele de invatare si ajutand inotatorul avansat sa se concentreze asupra tehnicii bratelor si dezvoltarii fortei specifice. Prin izolarea picioarelor, atentia este indreptata exclusiv pe lucrul bratelor.  Folosirea acestuia este usoara si sigura.

Caracteristici:

  • realizat din polietilena rezistenta
  • disponibila in diverse combinatii de culori
  • lungime: 28 cm
  • greutate: 400 g

In video-ul alaturat sunt prezentate modalitati de folosire a flotorului:

Va recomandam si plansa pentru inot pentru mentinerea pozitiei de plutire.

Informații suplimentare

Greutate 0.4 kg
You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link