Paralelipiped multifunctional din burete

520,00 lei

Paralelipipedul este multifunctional deoarece poate fi folosit in exercitii pliometrice, de agilitate, de dezvoltarea mobilitatii etc. Acesta poate fi folosit ca obstacol de ocolit, de sarit pe el, peste el, ca suport pentru dezvoltarea mobilitatii spatelui etc. Pralelipipedul produs de PROSPORT este astfel conceput incat sa nu prezinte pericol de accidentari si sa poata fi manipulat cu usurinta, chiar si de catre copii. Realizat din spuma poliuretanica cu denistate de 30kg/mc imbracata in husa PVC de diverse culori si usor de igienizat.

Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

 • Pretul afisat este/buc, inclusiv TVA.
 • Pretul nu include cheltuieli de transport.
 • Pretul transportului este calculat pentru livrari prin firme de curierat cu limitari de volum/ greutate (30-34 kg/ cutie). Pentru comenzi mai mari, va recomandam sa faceti comanda prin email, urmand se va calculam pretul transportului realizat prin alte firme de transport.

 

Descriere

Paralelipiped multifunctional din burete este un instrument complex de antrenament si joaca. Acesta poate fi folosita in gradinite, scoli, locuri de joaca, sali de antrenament pentru diverse sporturi. Paralelipipedul este multifunctional deoarece poate fi folosit in exercitii pliometrice, de agilitate, de dezvoltarea mobilitatii etc. Acesta poate fi folosit ca obstacol de ocolit, de sarit pe el, peste el, ca suport pentru dezvoltarea mobilitatii spatelui etc. Acest paralelipiped multifunctional din burete produs de PROSPORT este astfel conceput incat sa nu prezinte pericol de accidentari si sa poata fi manipulat cu usurinta, chiar si de catre copii. Aceasta dimensiune este aleasa pentru a fi potrivita antrenamentului copiilor. La cerere, acest paralilipiped poate fi realizat si in alte dimensiuni.

Caracteristici:

 • realizat din spuma poliuretanica (burete)
 • imbracat in PVC, material rezistent, usor de igienizat; disponibil in diverse culori si combinatii de culori
 • inchidere prin fermoar pentru ca interiorul sa poate fi schimbat in caz de uzura
 • dimensiuni: 120 cm x 40 cm x 40 cm

Va rugam sa consultati intreaga oferta de echipamente pentru joaca din burete: modul joaca PRO-Play, modul de joaca PRO-Joaca, diversele elemente din buretebazinul de mingi , cilindru pentru rulari.

Produsul poate fi comandat: 

   • on-line, adaugand in “cosul de cumparaturi”
   • prin email la adresa: prosportoradea@gmail.com
   • pe SICAP la id: PROSPORT S.R.L

Pentru comenzi de produse voluminoase/ ce depasesc limitarile firmelor de curierat (30-max 34 kg/ cutie), va recomandam sa faceti comanda prin email, urmand sa va calculam pretul transportului realizat prin alte firme de transport.

The foam multifunctional parallelepiped  is a complex training and  playing tool. It can be used in kindergartens, schools, playgrounds, training facilities for different sports, etc. The parallelepiped is multifunctional as it can be used for plyometric exercises, to develop agility, mobility etc. It can be used as obstacle, as platform for jumping, as support for improving back mobility etc.  This foam multifunctional parallelepiped produced by PROSPORT does not present a danger of injuries and can be handled and installed easily, even by children. The present size is suitable for kids training, but it can be produced in other sizes upon request. 

Characteristics:

 • made of polyurethane foam 
 • covered in PVC, resistant material, easy to sanitize; available in various colors and combinations of colors 
 • closed with zipper that allows later substitution of the foam 
 • dimensions: 120 cm x 40 cm x 40 cm
 • the ball made of durable polyester and filled with polyurethane foam

Informații suplimentare

Greutate 5 kg