Trofeul TR4

48.00 lei

Pretul afisat este/buc, inclusiv TVA.  Pretul trofeului nu include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul. Pretul nu include cheltuieli de transport.

 

Descriere

Trofeul TR4 este creat de PROSPORT special pentru arte martiale. Produs din lemn masiv, lacuit in diverse  variante de culori.

  • realizata din lemn de fag, lacuit in diverse variante de culor.
  •  dimensiuni: 25 cm x 34 cm. Daca sunteti interesati de acest produs in alta varianta de marime, va rugam sa ne contactati.

Daca aveti preferinte de culoare, va rugam sa le specificati in comanda. Gasiti aici, paleta de culori disponibila:

paleta_completa_coduri

Trofeul TR4 poate fi personalizat prin aplicarea unei figurine si a etichetei pe soclu. Acestea nu sunt incluse in pretul trofeului, modelul ales definitivand pretul.

Trofeul este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordat (sport, arta, cultura etc), trofeul trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un trofeul sa fie personalizat. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care trofeul a fost primit si bucuria momentului.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2017 Prosport Trophy si  Wood Line .

 

 

 

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link