Trofeul TR7″Litfass”

Trofeul TR7″Litfass”

20.00 lei

Pretul afisat este/buc inclusiv TVA,inclusiv TVA.  Pretul trofeului nu include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Descriere

Trofeul TR7-Litfass este creat de PROSPORT special pentru teatre, cinematografe, institutii de arta .  Trofeul TR7 este o reproducere miniaturala a unui Litfass, postament stradal clasic folosit pentru reclama stradala. Trofeul TR7  poate fi acordat ca si premiu, dar poate fi folosit si pentru promovarea diverselor evenimente culturale,artistice sau sportive. Trofeul TR7  poate fi personalizat cu afisul imprimat al spectacolului, evenimentului, competitiei etc. 

Litfass

  • realizat din lemn masiv, lacuit in diverse variante de culori
  • disponibil in variantele:
    •  TR7a – inaltime: 23 cm, diametru: 4cm,soclu de lemn
    •  TR7b –  inaltime: 23 cm, diametru: 4cm, soclu din plastic eloxat. Daca sunteti interesati de acest produs in alta varianta de marime, va rugam sa ne contactati.

Daca aveti preferinte de culoare, va rugam sa le specificati in comanda.

Gasiti aici, paleta de culori disponibila:

paleta_completa_coduri

Printurile  color aplicate sunt alese de client.

Trofeu TR7a poate fi personalizat prin adaugarea  unei etichete pe soclu.

Trofeul este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordat (sport, arta, cultura etc), trofeul trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un trofeul sa fie personalizat. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care trofeul a fost primit si bucuria momentului.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2019 Prosport Trophy si Wood Line .

 

Tocmai ați adăugat acest produs în coș: