From Japan, with love

From Japan, with love

Tocmai am revenit dintr-o calatorie cu obiectiv sportiv din Japonia, dar n-am sa va povestesc despre echipamente pentru educatie fizica din aceasta tara 🙂 Eu ma numar printre acei ”fericiti” care au putut observa miracolul japonez nu o data, ci de cateva ori. De fiecare data am vazut ceva in plus, m-am minunat de frumusetea locurilor, de magia templelor, de traditiile pe care si le pastreaza si afiseaza cu maxim de mandrie, de mancarea japoneza etc. Combinatia acestora cu tehnologia moderna, cu arhitectura moderna fac din Japonia un loc extraordinar.

Dar miracolul japonez sunt oamenii. Acestia sunt extraordinar de harnici si devotati misiunii pe care o au de indeplinit. Cand lucreaza, cand au treburi de facut, cand mananca, cand se antreneaza etc. sunt acolo cu toata energia si atentia lor.

Nu vreau sa compar, vreau doar sa invat de fiecare data cate ceva din experienta japoneza. Daca fiecare din noi incearca sa-si faca treaba cat mai bine posibil, fiecare acolo unde e, lucrurile se vor muta intr-o directia buna.

Revenind la ale noastre, educatia fizica si sportul. Profesorul de educatie fizica, antrenorul are o foarte mare responsabilitate in modelarea tinerilor. Cu un pic de ingeniozitate si suflet, el poate atrage copilul catre sport, il poate imprieteni cu efortul fizic si ii poate transforma viata pe termen lung.

Noi vrem sa va fim alaturi pe acest drum, ajutandu-va sa “colorati” ora de educatie fizica, sa faceti antrenamentul sportiv cat mai divers cu echipamente sportive variate.

Va propunem cateva dintre echipamentele sportive ieftine, dar versatile. Acestea dau posibilitatea realizarii a nenumarate exercitii distractive: scara de viteza, cercuri plate, jaloane disc, cercuri pentru gimnastica, etc.

Va dorim sporT  in tot ce faceti!

Sayonara!

Echipa PROSPORT

 

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *