Ring de box by PROSPORT

Ring de box by PROSPORT

[us_separator height=”32px” size=”custom”]

PROSPORT produce ringuri de box.Ne mandrim cu ringurile produse de noi, deoarece nu facem economie la material si nici la munca. Sunt concepute de oameni de sport cu specializare in arte martiale si cu dorinta de a face produse de calitate. Producem atat ringuri competitionale, cat si variante de antrenament. Acestea pot fi alese din variantele standard disponibile, corespunzatoare diverselor regulamente competitionale sau pot fi adaptate in functie de cerintele dumneavoastra, de spatiul si buget .

Exista 3 categorii de ringuri:
Cu platforma
Ringurile sunt constructii metalice solide, acoperite cu podea realizata din panouri din lemn. Podeaua este acoperita cu saltea din spuma poliuretanica si cu prelate cu sistem de prindere si tensionare.Dimensiunea ringului, inaltimea platformei, elementele componenete sunt in functie de regulamentul de competitie, de spatiul disponibil si de buget.

Cu rama metalica
In acest caz, ringul este o constructie metalica asezata pe suprafata de antrenament. Nu necesita platforma proprie. Dimensiunea ringului si elementele componenete sunt in functie de spatiul disponibil si de buget.

Cu sistem de prindere pe pereti si stalpi:

Aceasta este cea mai simpla si ieftina varianta de ring, adaptata spatiului si peretilor disponibili pentru prinderea corzilor.

Toate variantele noastre de ringuri se monteaza si demonteaza usor, acestea putand fi mutate oricand.

In plus, dispunem si de posibilitati de personalizare a ringurilor prin grafica pe corzi, prelata, coltare, triunghiuri etc.

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *