Site innoit

Cu bucurie va prezentam situl nostru intr-un format nou. Ne bucuram pentru ca formatul nou aduce avantaje atat dumneavoastra cat si noua. Pe langa imbunatatirile de imagine evidente, formatul nou usureaza identificarea produselor cautate, a celor aparute noi in oferta, cat si a celor aflate in promotie.

Aveti posibilitatea acum sa va calculati comanda si in viitorul apropiat si cheltuielile de transport, sa urmariti statusul comenzii si sa aveti o arhiva a comenzilor plasate. Aceasta facilitate ne va da si noua posibilitatea categorizarii clientilor si ne va permite sa acordam bonusuri clientilor fideli.

In plus, formatul nou ne permite sa tinem mai usor legatura cu dumneavoastra prin newsletter, facebook etc si sa va tinem la curent cu informatii noi si utile.

Abonati-va cu incredere la newsletterul nostru!

Multumim!

Echipa PROSPORT

Share this post

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link