Centura de arte martiale

36,00 lei

Centura este realizata traditional la 4 cm latime si 7 randuri de cusaturi paralele. Aceasta este disponibila in culorile: alb, galben, portocaliu , albastru, verde, maro, negru si la lungimi cuprinse intre 2 si 3 m. Pretul afisat este/buc. Pretul nu include cheltuieli de transport. Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

Descriere

Centura de arte martiale (OBI) este deosebit de importanta, fiind o mandrie pentru purtatorul acesteia. Pe langa functia practica de a tine gi-ul legat, centura de arte martiale are si o functie simbolica , culoarea acesteia aratand nivelul de cunostiinte si experienta practicantului.  Centura de arte martiale este potrivita pentru karate, judo, aikido etc.

Centura Enso produsa de PROSPORT are o tinuta buna si este rezistenta la folosire indelungata. Acesta este realizata respectand traditia japoneza, adica cu latimea de 4 cm si sapte randuri de cusaturi paralele. Centura este disponibila in culorile: alb, galben, portocaliu , albastru, verde, maro, negru si la lungimi cuprinse intre 2 si 3 m. Daca aveti nevoie de alte lungimi, va rugam sa specificati in comanda.

Caracteristici:

•    realizate din doc si interior din iuta
•    7 randuri de cusaturi paralele ce dau tinuta centurii
•    latime: 4 cm
•    culori disponibile: alb, galben, portocaliu , albastru, verde, maro, negru
•    lungimi disponibile: 200 cm, 220 cm, 240 cm, 260 cm, 280 cm, 300 cm.

In comanda, va rugam sa specificati culoarea si lungimea centurii solicitate.

Va stam la dispozitie si cu uniforme pentru judo si karate marca Kappa.

Informații suplimentare

Greutate 0,5 kg