KAMIDANA

190.00 lei

Pretul afisat este / buc.

SKU: 74c23107b9c4 Categorie:

Descriere

Kamidana este un stravechi smbol imprumutat din religia shinto al respectului pe care practicantii artelor martiale il arata maestrilor sau predecesorilor lor pe Calea  Budo-ului. Acesta nu poate lipsi din nicio sala de antrenament de judo, karate, aikido, taekwon-do etc, ju-jitsu etc. Ea este plasata in locul central ca importanta intr-un dojo (kamiza) si are un rol determinant in cadrul ceremoniei salutului.Orientarea in cadrul dojo-ului catre kamidana se numeste  shinzen (神前) adica “in fata zeilor” si comanda la care se saluta va fi  “shinzen-ni rei.”

Kamidana  (神棚) produsa de PROSPORT este o  reprezentare stilizata a unei porti japoneze, o rama de lemn in care poate fi asezata imaginea aleasa de client. De obicei in aceasta rama se aseaza fotografia fondatorului artei martiale. Rama are lacasuri si pentru diverse alte personalizari: numele maestrului, numele artei martiale, numele clubului, simboluri, logo-uri etc.

Caracteristici:

  • realizat din lemn de fag, lacuit  in diverse  variante de culori
  • sistem de prindere pe perete
  • dimensiuni: inaltime 65cm, latime 40cm (baza)/62cm (partea superioara)
  • imagine personalizata prin serigrafiere

Pretul include si personalizarea.

 

You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link