Landmine bara culturism

Landmine bara culturism

355.00 lei385.00 lei

Articulatia pivotanta pentru bara de culturism se insereaza in orificiul a doua discuri de greutate mai mare, suprapuse, iar la celalat capat i se introduce o bara de culturism. PROSPORT produce articulatia pivotanta pentru cele doua categorii de bari, cu diametru de 30mm si 50cmm. Selectati versiunea dorita si vi se afiseaza pretul /buc, inclusiv TVA. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

 

Golește
Vezi coșul

Descriere

Landmine bara culturism este un echipament relativ simplu ce garanteaza un antrenament complex, atat pentru amatori cat si pentru sportivii de mare performanta. Articulatia pivotanta pentru bara de culturism se insereaza in orificiul a doua discuri de greutate mai mare, suprapuse, iar la celalat capat i se introduce o bara de culturism. Dispozitivul astfel creat permite realizarea miscarilor cursive in unghi de 360 de grade. Landmine bara culturism este perfect pentru antrenamentul de dezvoltare a exploziei generale. Acesta este esential pentru exercitii rotative ce dezvolta muschii trenului superior in special.

Landmine este potrivit pentru antrenamentul in sali, dar si acasa, putand fi folosit si pentru antrenamentul outdoor.

Caracteristici:

 

The landmine is a relatively simple equipment that guarantees a complex training, both for amateurs and for high performance athletes. The pivoting joint for the bodybuilding bar is inserted in the hole of two heavier weights, superimposed. Then, at the other end of the landmine, a bodybuilding bar is inserted. The device thus created allows the cursive movements to be performed at a 360 degree angle. The landmine is perfect for the training of explosive momen. This is essential for rotating exercises that develop especially the muscles of the upper body.

The landmine is suitable for training in gyms, but also at home, and can be used for outdoor training too.

Characteristics:

  • made of steel
  • dimensions: 25 cm / 13 cm
  • available in 2 versions:
    • product code A106.1 – for bars of 30 mm diameter
    • product code A106.2 – for bars of 50 mm diameter

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
pentru bara de

30mm, 50mm

You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link