Suport pentru figurina S1

NOU

Suport pentru figurina S1

6.00 lei9.00 lei

Suport pentru figurina S1 este disponibila in 3 marimi. Selectati versiunea dorita si vi se afiseaza pretul /buc, inclusiv TVA. Pretul nu include  figurina si personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Golește
Vezi coșul

Descriere

Acest suport pentru figurina S1 se completeaza cu una dintre FIGURINELE aflate in oferta noastra. Figurina poate personaliza trofeul, fiind specifica sportului sau evenimentului organizat.

Caracteristici:

  • realizata din plastic eloxat
  • disponibila in urmatoarele variante :
    • A : inaltime 5 cm (fara figurina)
    • B : inaltime 4 cm (fara figurina)
    • C : inaltime 2 cm (fara figurina)

Suport pentru figurina S1 se personalizeaza prin figurina aleasa si prin aplicarea unei etichete .

Trofeul este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor depuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordat (sport, arta, cultura etc), trofeul trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un trofeul sa fie personalizat. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care trofeul a fost primit si bucuria momentului.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

Greutate 0.2 kg
varianta

, ,

You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link