Stalpi combinati mobili reglabili

1.990,00 lei

Pretul afisat este/buc, inclusiv TVA. Pretul nu include cheltuieli de transport. Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

Descriere

PROSPORT produce stalpi combinati mobili reglabili pentru educatie fizica, antrenament si agrement. Acestia pot fi folositi la tenis, volei, tenis-fotbal. Acesti stalpi combinati mobili sunt o solutie potrivita pentru salile/terenurile unde nu se  pot fixa stalpii in pardoseala. Sunt recomandati pentru jocul in sala (indoor), dar pot fi folositi si afara (outdoor).

Stalpii combinati produsi de PROSPORT sunt stabili. Acestia sunt prevazuti cu mecanisme incorporate pentru intinderea fileelor. Deasemenea, inaltimea fileului de volei poate fi reglata regulamentar pentru jocul de volei.

Articolul include 2 stalpi de tenis, 2 stalpi de volei  si cele 2 contragreutati (livrate neumplute). Stalpii combinati pot fi montati usor si rapid. Pentru jocul de volei, contragreutatea se pozitioneaza regulamentar si se introduce stalpul de volei in locas. Pentru jocul de tenis, contragreutatile se apropie la distanta regulamentara si se schimba stalpul de volei cu cel de tenis. Contragreutatile sunt livrate goale pentru a usura si ieftini transportul. Acestea trebuiesc umplute inainte de punerea in functiune. Greutatea astfel obtinuta poate fi de aproximativ 110 kg pe fiecare stalp.

Caracteristici:

  • constructie solida din teava de otel , vopsita in campelectrostatic
  • cu mecanism de intindere a fileului incorporate
  • inaltimea fileului este reglabila pentru jocul de volei intre 2,24 m si 2,43 m
  • echipati cu roti pentru transport si dopuri de cauciuc pentru protectia suprafetei
  • greutate:40 kg/ per

Informații suplimentare

Greutate 40 kg