Trofeul PRO3806-fotbal

Trofeul PRO3806-fotbal

55.00 lei72.00 lei

Trofeul PRO3806-fotbal este produs in 3 versiuni de marime. Selectati marimea dorita si vi se afiseaza pretul/buc inclusiv TVA.  Pretul trofeului NU include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul. Pretul NU include cheltuieli de transport.

Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

Golește
Vezi coșul

Descriere

Trofeul PRO3806-fotbal este realizata din plastic eloxat, cu soclu din marmura sau lemn.

Trofeul PRO3806-fotbal este disponibila in urmatoarele variante :

  • A : inaltime cupa 45 cm
  • B : inaltime cupa 41 cm
  • C : inaltime cupa 38 cm

Trofeul PRO3806-fotbal este realizat special pentru FOTBAL. Acest model de trofeu poate fi personalizat prin aplicarea unei etichete pe soclu  si a unui simbol metalic/logo.

Trofeul este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor depuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordat (sport, arta, cultura etc), trofeul trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un trofeul sa fie personalizat. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care trofeul a fost primit si bucuria momentului.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
varianta

, , ,

You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link