Minge baschet Alvic Grip

Minge baschet Alvic Grip

60,00 lei

Pretul afisat este/buc, inclusiv TVA. Pretul nu include cheltuieli de transport. Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

Vezi coșul

Descriere

Minge baschet Alvic Grip este recomandata pentru competitie, antrenament, educatie fizica si agrement. Mingea poate fi folosita in sala si afara. Minge baschet Alvic Grip isi pastreaza indelung forma initiala. Mingea este diponibila in marimea nr. 7 si nr. 6.

Caracteristici:

  • marca ALVIC, model Grip
  • realizata din cauciuc
  • camera  butyl
  • disponibila in 2 marimi :
    • marimea nr. 7,  recomandata pentru jucatori  cu varste peste 12 ani, greutate: 565 g – 625 g, circumferinta : 75 cm – 76 cm
    • marimea nr. 6, recomandata pentru jucatori  cu varste intre 9 si 12 ani, greutate: 510 g – 550 g, circumferinta : 72,5 cm – 73,5 cm

Va rugam sa specificati in comanda ce marime solicitati.

ALVIC este  o gama de mingi ieftine si rezistente, recomandate pentru educatie fizica si sport, pentru antrenament, dar si pentru competitie. Gama de mingi include mingi pentru baschet : mingea de baschet Alvic Grip  si mingea de baschet Alvic Top si mingi pentru volei: mingea de volei Alvic Xtreme , minge Alvic Ultra Xtreme si mingea de volei Alvic Beach. In categoria mingilor de handbal gasiti mingea de handbal Alvic Kid , dar si mingea de handbal Alvic Ultra Optima care este aprobata de Federatia Internationala de Handbal.  In categoria mingilor de fotbal exista mingea de fotbal Alvic BoomerangAlvic Street Alvic Motion, Alvic Pro si Alvic Standard.

Pentru transportul si depozitarea mingilor si altor echipamente sportive “marunte”  va recomadam plasele de transport mingi, containerul de echipamente sportive.

Informații suplimentare

Greutate 1 kg
has been added to your cart:
Checkout