Consola baschet fixa pe perete

690,00 lei1.485,00 lei

Aceasta se fixeaza pe perete cu dibluri sau cu tija filetate (in functie de structura peretelui). Consola baschet fixa pe perete poate fi utilizata in sala (indoor) si afara (outdoor). Consola de baschet fixa pe perete este realizata cu proiectie de 0.5m pentru panou de 1800x1050mm si pentru panou de 900x1200mm si pentru proiectie de 1,25m ..

Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

 • Selectati versiunea dorita si vi se afiseaza pretul/buc, inclusiv TVA
 • Pretul nu include cheltuieli de transport.
 • Pretul transportului este calculat pentru livrari prin firme de curierat cu limitari de volum/ greutate (30-34 kg/ cutie). Pentru comenzi mai mari, va recomandam sa faceti comanda prin email, urmand se va calculam pretul transportului realizat prin alte firme de transport.
Golește

Descriere

Consola baschet fixa pe perete produsa de PROSPORT este recomandata pentru sport scolar, antrenament si agrement.  Aceasta se fixeaza pe perete cu dibluri sau cu tija filetate (in functie de structura peretelui). Consola baschet fixa pe perete poate fi utilizata in sala (indoor) si afara (outdoor). Aceasta este compatibila cu panou de baschet pentru interior de lemn , pentru exterior de lemn si de fibra de sticla.

Caracteristici:

 • realizata din teava patrata de otel 40 cm x 40 cm x 2 mm grosime, vopsita
 •  consola fixa este disponibila in 3 variante standard:

Consola de baschet  se foloseste afara. Pentru a putea fi folosita si pastrata in permantenta afara  in conditii de umiditate, intemperii etc) aceasta se recomand in varianta zincata. Va stam la dispozitie cu serviciul suplimentar de zincare. Va rugam sa solicitati pret!

Produsul poate fi comandat: 

   • on-line, adaugand in “cosul de cumparaturi”
   • prin email la adresa: prosportoradea@gmail.com
   • pe SICAP la id: PROSPORT S.R.L

Pentru comenzi de produse voluminoase/ ce depasesc limitarile firmelor de curierat (30-max 34 kg/ cutie), va recomandam sa faceti comanda prin email, urmand sa va calculam pretul transportului realizat prin alte firme de transport.

 

The fix wall basketball backboard support produced by PROSPORT is recommended for school sports, training and leisure. It is created to be fixed on the wall with dowels or threaded rod (depending on the wall structure). The The fix wall basketball backboard support  can be used indoors  and outdoors. It is compatible with the basketball backboards produced by PROSPORT from wood for indoor, for outdoor and the type made of fiber glass.

Characteristics:

 • made of square steel pipe 40 cm x 40 cm x 2 mm thick, painted
 • the fix basketball support is available in 3 standard versions:
  • product code A19.1.1 – extension up to 0.5 m for 1800 mm x 1050 mm backboard
  • product code A19.1.2 – extension up to 0.5 m for 900 mm x 1200 mm backboard
  • product code A19.2    – extension up to 1.25 m for panel 1800 mm x 1050 mm backboard

The The fix wall basketball backboard support is used outside. In order to be able to be used and kept permanently outside in conditions of humidity, weather, etc.) it is recommended to be galvanized version. We are at your disposal with the additional galvanizing service. Please ask for price!

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
model

baschet, streetball

proiectie

0,5m, 1.25m