Minge fotbal Alvic Street Party

Minge fotbal Alvic Street Party

90,00 lei

Mingea ALVIC Street Party marimea nr. 5  este ideala pentru suprafete dure. Pretul afisat este/buc, inclusiv TVA. Pretul nu include cheltuieli de transport. Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

Vezi coșul

Descriere

Aceasta minge fotbal ALVIC Street Party este recomandata pentru antrenament, educatie fizica si agrement. Aceasta poate fi folosita in sala si afara, pe suprafete tari (beton, zgura). Minge fotbal ALVIC Street Party are o foarte buna rezistenta la tocire, fiind realizata special pentru suprafete dure.

Caracteristici:

  • realizata din poliuretan cu suprafata cauciucata, mata
  • marimea: nr. 5
  • circumferinta: 68 cm – 70 cm
  • greutate: 430 g-450 g
  • camera din latex de  65 g -70 g, cu valva butyl

ALVIC este  o gama de mingi ieftine si rezistente, recomandate pentru educatie fizica si sport, pentru antrenament, dar si pentru competitie. Gama de mingi include mingi pentru baschet : mingea de baschet Alvic Grip  si mingea de baschet Alvic Top si mingi pentru volei: mingea de volei Alvic Xtreme , minge Alvic Ultra Xtreme si mingea de volei Alvic Beach. In categoria mingilor de handbal gasiti mingea de handbal Alvic Kid , dar si mingea de handbal Alvic Ultra Optima care este aprobata de Federatia Internationala de Handbal.  In categoria mingilor de fotbal exista mingea de fotbal Alvic BoomerangAlvic Street Alvic Motion, Alvic Pro si Alvic Standard.

Pentru transportul si depozitarea mingilor si altor echipamente sportive “marunte”  va recomadam plasele de transport mingi, containerul de echipamente sportive.

Informații suplimentare

Greutate 0.5 kg
has been added to your cart:
Checkout