Placheta U603

26.00 lei60.00 lei

Placheta U603 este disponibila in 4 marimi. Selectati varianta dorita si vi se afiseaza pretul/buc , inclusiv TVA. Pretul plachetei nu include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Golește

Descriere

Placheta U603 este realizata din sticla. Placheta U603 poate fi  personalizata prin gravura mecanica sau laser si prin transfer termic. Placheta personalizata reprezinta un premiu potrivit pentru evenimente sportive, culturale, corporate, premieri de orice fel. Aceasta este un articol de premiere elegant, usor de pastrat si prezentat.

Placheta U603 este disponibila in urmatoarele variante:

  • A – dimensiuni:  15 cm x 21 cm
  • B – dimensiuni:   10 cm x 15 cm
  • C – dimensiuni:    8 cm x 12 cm
  • D – dimensiuni:     7 cm x 10 cm

Placheta este o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordata (sport, arta, cultura etc), placheta trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un placheta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care placheta a fost primita si bucuria momentului.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2017 Prosport Trophy si  Wood Line.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
varianta

, , ,

Ai adaugat un produs in coș:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link