Set cilindrii pentru rulari

560,00 lei

Setul cuprinde 5 cilindrii de diametre diferite: 13 cm, 18 cm, 22 cm, 33 cm si 45 cm.

Gasiti mai jos detaliile tehnice complete.

 • Pretul afisat este/set, inclusiv TVA.
 • Pretul nu include cheltuieli de transport.
 • Pretul transportului este calculat pentru livrari prin firme de curierat cu limitari de volum/ greutate (30-34 kg/ cutie). Pentru comenzi mai mari, va recomandam sa faceti comanda prin email, urmand se va calculam pretul transportului realizat prin alte firme de transport.

Descriere

Set cilindrii pentru rulari sunt folositi in terapia miofasciala pentru tratarea disfunctiilor somatice ce determina dureri sau restrictii in miscare. Prin exercitiile realizate cu cilindrii pentru rulari se relaxeaza muschii contractati, se imbunatateste circulatia si drenajul limfatic si se stimuleaza reflexul de intindere a muschilor si a tesutului invelitor al acestora (fascia). Cilindrii pentru rulari sunt folositi de sportivi in relaxarea muschilor suprasolicitati si de kinetoterapeuti in tratarea pacientilor cu probleme somatice. Exercitiile pe cilindrii se fac ruland pe fiecare grupa musculara pana cand este gasita zona dureroasa si mentinandu-se apoi presiunea in zona pentru 30-60 de secunde. Cilindrii pentru rulari produsi de PROSPORT sunt rezistenti, nu se deformeaza la folosire indelungata si sunt totusi comozi la folosire.

Set cilindrii pentru rulari include cilindii cu diferite diametre, permitand astfel adaptarea la zona ce necesita terapie. In plus, cilindrii cu diametre mai mari permit si realizarea exercitiilor pentru imbunatatirea mobilitatii, in special a spatelui.

Caracteristici:

 • setul cuprinde 5 cilindrii de diametre diferite: 13 cm, 18 cm, 22 cm, 33 cm si 45 cm
 • realizati din PVC
 • tapitati
 • imbracati in piele sintetica de diverse culoriulari

Consultati si celelate variante de cilindrii de masaj: Blackroller Pro si Blackroller Med, precum si mingile DuoBall pentru masajul muschilor de-a lungul coloanei .

Produsul poate fi comandat: 

   • on-line, adaugand in “cosul de cumparaturi”
   • prin email la adresa: prosportoradea@gmail.com
   • pe SICAP la id: PROSPORT S.R.L

Pentru comenzi de produse voluminoase/ ce depasesc limitarile firmelor de curierat (30-max 34 kg/ cutie), va recomandam sa faceti comanda prin email, urmand sa va calculam pretul transportului realizat prin alte firme de transport.

 

http://www.youtube.com/watch?v=KE5na0zvVMg&feature=related

 

 

 

 

Informații suplimentare

Greutate 6,5 kg