Trofeul TR1

125.00 lei

Pretul afisat este /buc inclusiv TVA.  Pretul trofeului nu include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Descriere

Trofeul TR1 este un produs creat de PROSPORT  din lemn masiv, lacuit in diverse  variante de culori.

  • inaltime: 85 cm
  • dimensiune socluri: 25 cm x 20 cm. Daca sunteti interesati de acest produs in alta varianta de marime, va rugam sa ne contactati.
  • include: placheta, cupa/figurina.

Daca aveti preferinte de culoare, va rugam sa le specificati in comanda. Gasiti aici, paleta de culori disponibila:

paleta_completa_coduri

Trofeul TR1 da numeroase posibilitati de personalizare: fie cu placi personalizabile, fie cu  figurinele specifice sportului practicat  sau evenimentului organizat , etc. Personalizarea nu este inclusa in pret.

Trofeul este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordat (sport, arta, cultura etc), trofeul trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un trofeul sa fie personalizat. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care trofeul a fost primit si bucuria momentului.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2019 Prosport Trophy si Wood Line .

 

 

Ai adaugat un produs in coș:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link