Hot

Cupa PRO-RO4

130,00 lei256,00 lei

Cupa PRO-RO4 este produsa in 6 versiuni de marime. Selectati marimea dorita si vi se afiseaza pretul/buc, inclusiv TVA.  Pretul cupei NU include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul. Pretul NU include cheltuieli de transport. Gasiti mai jos detaluule tehnice complete.

Golește

Descriere

Cupa PRO-RO4 este un model de cupa cu culorile nationale ale Romaniei, fiind recomandata ca premiu pentru campionate nationale, pentru competitii si evenimente internationale organizate in Romania. Aceasta este produsa de PROSPORT din plastic eloxat cu soclu de  marmura, plastic sau din lemn;

Cupa PRO-RO4 este disponibila in urmatoarele variante :

  • A : inaltime cupa 51 cm, diametru cupa: 18 cm
  • B : inaltime cupa 46 cm, diametru cupa: 16 cm
  • C : inaltime cupa 43 cm, diametru cupa: 16 cm
  • D : inaltime cupa 40 cm, diametru cupa: 14 cm
  • E : inaltime cupa 37 cm, diametru cupa: 14 cm
  • F : inaltime cupa 35 cm, diametru cupa: 14 cm

Acest model de cupa poate fi personalizat prin aplicarea unei etichete pe soclu. Suplimentar, cupa poate fi completata cu capac echipat cu port-simbol personalizabil.

Trofeul este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordat (sport, arta, cultura etc), trofeul trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un trofeul sa fie personalizat. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care trofeul a fost primit si bucuria momentului.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
varianta

, , , , ,