Cutia pentru placheta D25

Cutia pentru placheta D25

20.00 lei58.00 lei

Cutia pentru placheta D25 este disponibila in 5 marimi. Selectati versiunea dorita si vi se afiseaza pretul/buc, inclusiv TVA. Pretul nu include cheltuieli de transport.

Golește

Descriere

Cutia pentru placheta D25 este speciala pentru plachetele tip farfurie ( T03, T06, T09, T11). Cutia impreuna cu placheta personalizata reprezinta un premiu potrivit pentru evenimente sportive, culturale, corporate, premieri de orice fel. Aceasta este un articol de premiere elegant, fiind usor de pastrat si prezentat.

Cutia pentru placheta D25 este disponibila in variantele:

  • A –   dimensiuni: 33 cm x 33 cm
  • B  –  dimensiuni: 27 cm x 27 cm
  • C  –  dimensiuni: 22 cm x 22 cm
  • D  –  dimensiuni: 17 cm x 17 cm
  • E   – dimensiuni: 11 cm x 11 cm

Placheta este o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordata (sport, arta, cultura etc), placheta trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un placheta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care placheta a fost primita si bucuria momentului.

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2017 Prosport Trophy si  Wood Line.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

 

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
varianta

, , , ,

You've just added this product to the cart:

Inscrie-te azi la Newsletter-ul "prosportequipment.ro" 

Fii la curent cu ultimele noutati, produse si echipamente pentru educatie fizica  sali de fitness, aparatura si accesorii personalizate pentru sali de culturism, cupe, trofee, medalii, plachete, figurine, insigne, obiecte promotionale si diplome.
Inscrie-te
INSCRIE-TE ACUM
close-link