Medalia turnata

Pretul este calculat in functie de numarul de medalii comandate. Va rugam sa solicitati oferta.

Descriere

Medalia turnata poate avea diametrul 60 mm, 70 mm, 80 mm sau 90 mm. Acest tip de medalie se personalizeaza prin turnare.

Medalia turnata cu desing-ul ales sau conceput de dumneavoastra poate fi realizata in variantele de culoare: aur, argint si bronz.

Pretul este calculat in functie de numarul de medalii comandate. Va rugam sa solicitati oferta.

Produsul poate fi comandat: 

      • on-line, adaugand in “cosul de cumparaturi”
      • prin email la adresa: prosportoradea@gmail.com
      • pe SICAP la id: PROSPORT S.R.L

Medalia este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care aceasta este acordata (sport, arta, cultura etc), medalia trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un aceasta sa fie personalizata. Simbolurile, inscriptiile, panglicile de medalie ne vor aminti ocazia cu care aceasta a fost primita si bucuria momentului. Pentru a nu fi uitate intr-un sertar, va recomandam plachetele suport medalie sau cutiile de medalie ce va ajuta la expunerea, la prezentarea acestora

Pentru a vedea intreaga noastra gama de cupe, trofee, medalii,  plachete, etc. puteti rasfoi cataloagele noastre: 2019 Prosport Trophy si Wood Line .

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel: