Cupa PRO-RO3

47,00 lei60,00 lei

Cupa PRO-RO3 este produsa in 3 versiuni de marime. Selectati marimea dorita si vi se afiseaza pretul/buc, inclusiv TVA.  Pretul cupei NU include personalizarile, variantele alese fiind cele care definitiveaza pretul. Pretul NU include cheltuieli de transport.

Golește
Vezi coșul

Descriere

Cupa PRO-RO3 este un model de cupa cu culorile nationale ale Romaniei, fiind recomandata ca premiu pentru campionate nationale, pentru competitii si evenimente internationale organizate in Romania. Aceasta este produsa de PROSPORT din plastic eloxat cu soclu de  marmura sau din lemn;

Cupa PRO-RO3 este disponibila in urmatoarele variante :

  • A : inaltime cupa 32 cm, diametru cupa: 10 cm
  • B : inaltime cupa 29 cm, diametru cupa: 10 cm
  • C : inaltime cupa 26 cm, diametru cupa: 10 cm

Cupa PRO-RO3 poate fi personalizata prin aplicarea unei etichete pe soclu si a unui simbol/logo . Suplimentar, cupa poate fi completata cu capac echipat cu port-simbol personalizabil.

Trofeul este un simbol al victoriei, o recunoastere a eforturilor despuse pentru o reusita, o amintire a unei realizari. Indiferent de domeniul in care acesta este acordat (sport, arta, cultura etc), trofeul trebuie sa castige in lupta cu timpul si uitarea. Din acest motiv este deosebit de important ca un trofeul sa fie personalizat. Simbolurile, inscriptiile ne vor aminti ocazia cu care trofeul a fost primit si bucuria momentului.

In plus, va oferim o gama bogata de produse necesare organizarii de evenimente sportive, culturale, premieri de orice fel:

 

 

Informații suplimentare

Greutate Nu se aplică
varianta

, ,

has been added to your cart:
Checkout